Sponsor: VV LTC Assen

Bericht LTC Jeugdafdeling

De sponsorcommissie is na de zomervakantie actief op zoek gegaan naar bedrijven die wilden instappen als jeugdsponsor bij onze mooie club. Inmiddels zijn we een aantal gesprekken verder en kunnen we thans mededelen dat 3 bedrijven bereid zijn gevonden om voor een periode van 3 jaar (2021-2024) in gezamenlijkheid voor ALLE jeugdteams als shirtsponsor te fungeren. Het bestuur en de sponsorcommissie zijn dan ook verheugd om de namen van de 3 bedrijven bekend te kunnen maken.

Jeugdsponsoren 2021 2022

Instagram:
@hoemat.nederland@boekhouderbaard@optie1assen
Websites:
https://www.optie1assen.nl/
https://smart-accounting.eu/
https://hoemat.nl/

Optie1, gevestigd in Assen, HOEMAT, eveneens gevestigd in Assen en SMART ACCOUNTING, gevestigd in Beilen zijn onze nieuwe jeugdsponsoren. Zoals te doen gebruikelijk worden er in de openbaarheid geen bedragen genoemd, maar zowel bestuur als sponsorcommissie willen wel aangeven dat het om een voor LTC substantieel bedrag gaat. We zijn de drie bedrijven dan ook zeer erkentelijk dat ze dit voor onze vereniging willen doen.

Op de foto staan van links naar rechts de heren Ronald Klasens van Hoemat, Wesley Huisman van Smart Accounting en Remco Radix van Optie 1.

De 3 sponsoren hebben inmiddels onderling besproken welke sponsornaam op elke leeftijdscategorie komt te staan. Binnenkort kunt u dan ook de jeugdteams zien spelen in hun nieuwe shirts met sponsor-reclame. Binnenkort zullen de 3 sponsoren zich meer uitgebreid voorstellen aan de leden via deze website.

Namens bestuur en sponsorcommissie,

Marco ter Harmsel,
Voorzitter. Minder weergeven