JOUW EERSTE KEUS IN PASFOTO'S

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Wij zijn voorzien van een pasfoto service. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al je officiële documenten. Dus ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opname kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Nu €14,99 voor 4 foto's
Geen afspraak nodig. Doorlooptijd 4 minuten.

Officiele pasfoto's maken

Wij garanderen dat al onze pasfoto’s voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten en zo niet, dan kun je terugkomen en maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.

Daarnaast zijn de pasfoto’s geschikt voor niet-officiële documenten zoals je OV-chipkaart of sportpas. Gewoon een foto van je kinderen maken voor in je portemonnee kan natuurlijk ook.

Hoe werkt het?

Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen bij één van ons in de winkel. Je pasfoto’s worden dan direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt. Mét kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief. 

Rijbewijs digitaal verlengen

Bij Optie1 Assen kunt u de foto laten maken om uw verlenging van het rijbewijs digitaal aan te vragen. Ook van toepassing wanneer u een categorie laat bijschrijven in uw rijbewijs.

Hoe werkt het?

Neem uw huidige rijbewijs mee en kom bij ons langs. Wij maken van u een digitale pasfoto die wij doorsturen naar de RDW, samen met uw rijbewijsnummer, een geldig mailadres, en een digitale handtekening die u bij ons ter plekke kunt zetten. U krijgt er een setje afgedrukte pasfoto’s van ons bij; deze zijn voor het geval u er onverwachts toch achter komt dat digitaal verlengen van het rijbewijs voor u niet mogelijk is. U ontvangt achteraf van de RDW een mail om de digitale aanvraag af te maken, en vervolgens ligt met slechts enkele dagen uw nieuwe rijbewijs klaar op het gemeentehuis!

Kosten voor digitaal rijbewijs verlengen: € 22,50 (inclusief setje pasfoto’s)
NB: dit zijn de kosten die u bij ons afrekent, de RDW rekent u apart kosten voor het daadwerkelijke rijbewijs.

Kom langs in de winkel voor jouw pasfoto's

Makkelijk en snel klaar

We zijn niet alleen een winkel voor telefonie, want we maken namelijk ook pasfoto’s. Dit kan al jarenlang bij Optie1 Assen, en dit doet we dan ook bijna dagelijks.

Het gemeentehuis zit om de hoek, dus dat is ook wel zo makkelijk als je een nieuwe pas moet aanvragen.

Heb jij binnenkort een pasfoto nodig? Kom langs en je wordt direct geholpen.