De voordelen van OPTIE1 Assen

Bij Optie1 Assen kunt u kiezen tussen allerlei verschillende abonnementen van Vodafone tot KPN. Wij zorgen dat u het ideale abonnement aangeboden krijgt bij ons in de winkel! Wilt u verlengen dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons.

Persoonlijk advies

De keuze voor uw telefoon is persoonlijk, welk toestel vind u mooi en welk toestel past bij de wensen die u heeft? Telefoneert u vaak, maakt u veel gebruik van sms’en? Gebruikt u zelf veel data omdat u veel onderweg bent? Het nemen van een abonnement waarmee  u kunt internetten, bellen en sms’en hoeft zeker niet duur te zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden kom dan zeker langs bij ons in de winkel onze specialisten van Optie1 Assen staan voor u klaar.

Bekende netwerken & acties!

Bij Optie1 heeft u ruime keuze uit vele en verschillende netwerken. Ieder netwerk bied weer eigen acties en verschillende data bundels aan. Nou is het aan ons van Optie1 om goed te kijken welk netwerk en welk abonnement bij u past. Sim-only of een abonnement met een toestel, voor passend advies bent u altijd welkom in de winkel!

De bekende netwerken die wij allemaal aanbieden zijn:

Vodafone, KPN, T-mobile, Tele2, Ben, Hollandse nieuwe en Lebara.

De voordelen van OPTIE1 Assen

Verder in de winkel:

Persoonlijke advies nodig?

Optie1Assen_20

Onze telecom specialist Marcel staat klaar voor jou

Ook beschikbaar bij Optie1 Assen