JOUW EERSTE KEUS IN SMART HOME

Zien we er aanbelt, automatische verlichting met schemer én een notificatie bij beweging in je tuin? Met de Smart Home oplossingen van Optie1 richt je jouw huis toekomstproof in.  Ervaar het gemak en comfort van een duurzaam en veilig smart home.

Slimme verlichting

Met de slimme verlichtingsoplossingen van Optie1 maak je snel en simpel je huis slimmer. De slimme verlichting bedien je met je stem, een schakelaar of met je smartphone – ook als je niet thuis bent.

De slimme verlichting van Innr is een fijne start voor jouw slimme huis. De lampen bedien je gemakkelijk met de Innr app, maar ook met een slimme assistent of gewoon met een schakelaar. Innr lampen zijn meer dan alleen verlichting. Een veilig gevoel op vakantie? Bedien je verlichting op afstand of automatisch, zo lijkt het net of je toch thuis bent.

Beveiligingsoplossingen

In je eigen woning moet jij je altijd veilig kunnen voelen. Met de Smart Home beveiligingsoplossingen van Optie1 heb je zelf de controle over de veiligheid in en rond je huis. Een slim camerasysteem, een slimme video deurbel en automatische verlichting kunnen hier aan bijdragen.

Veiligheid boven alles. Met de EZVIZ beveiligingscamera’s voor buiten én binnen kun je op je smartphone alles in en rond je huis gemakkelijk in de gaten houden – overdag én ’s nachts.

Klimaatbeheersing

Verhoog je comfort met een slimme thermostaat van Optie1. Een lekker warm huis is belangrijk, maar je wilt natuurlijk ook je energiekosten beperken. Een slimme thermostaat weet wanneer je thuis bent én wanneer jij warmte nodig hebt – óf juist niet.

Met een slimme thermostaat is jouw huis altijd voorzien van de ideale tempratuur. Een Nest thermostaat bedien je gemakkelijk met je smartphone via de Nest-app. Een slimme thermostaat leert ook zelf: Nest kiest de juiste balans tussen jouw comfort én besparing.

Entertainment

Een slim huis is comfort en gemak, maar ook plezier. Met een slimme speakers luister je muziek van je favoriete Spotify playlist overal in huis – te bedienen met je smartphone of via stemcommando. Je slimme verlichting aanpassen op je muziek? Ook je lampen koppel je met de oplossingen voor entertainment van Optie1.

Met de Nest Hub van Google maak je jouw slimme huis nóg leuker. De slimme Hub van Google bedien je gemakkelijk met je stem of het Hub-display, zo heb je altijd je favoriete entertainment bij de hand.

Netwerk & Internet

Een slim huis heeft een goede internetverbinding nodig. Met de wifi-oplossingen van Optie1 ben je zeker van goede wifi – overal in huis. De simpele wifi-oplossingen kan je gemakkelijk zelf installeren. Wil je graag een geavanceerde oplossing? Dan komt een ervaren installateur van Optie1 die voor je installeren.

Altijd goede wifi, overal in je woning? Met de Optie1 Wifi Thuis Netwerkoplossingen ben je altijd zeker van een goede verbinding. Een Optie1 wifi-specialist checkt wat jouw huis nodig heeft, zodat je woning optimale wifidekking krijgt. Je ontvang van ons altijd eerst een prijsopgave – zonder akkoord zit je nergens aan vast.

Kom langs in de winkel voor jouw Smart Home