JOUW EERSTE KEUS IN ENERGIE

Met de verduurzaming van je woning kan je geld besparen en het is natuurlijk goed voor het milieu. Met de energieoplossingen van Optie1, zorg je ervoor dat je de eerste stappen kunt gaan zetten. Bij Optie1 kan je namelijk terecht voor zonnepanelen. Hiermee wekt je woning stroom op door de zon.

Dakscan

Bij optie 1 kunt u ook terecht voor verduurzamen.
Van zonnepanelen, warmtepomp, spouwmuurisolatie, cv ketel en waterontharder.

Voor zonnepanelen kun je de dakscan doen en voor energie advies de andere link.

Klik op onderstaande links voor meer informatie.


● Energie Advies Module
● Dakscan- en offertetool

 

VERDUURZAMEN MET ZONNEPANELEN

Met zonnepanelen wek je zelf je eigen groene stroom op. Met zonnepanelen zet je zonlicht om in elektriciteit – ook op bewolkte dagen. Zo kun je besparen op je energierekening én bijdragen aan een beter klimaat.

VERDUURZAMEN MET EEN WARMTEPOMP

Een warmtepomp verplaatst warmte van buiten naar binnen, en maakt daar een bruikbare tempratuur van. Je kunt een warmtepomp inzetten voor je verwarming, maar ook voor warm water. Zo verwarm je niet alleen je huis op een milieuvriendelijke manier, maar bespaar je ook nog eens enorm op je gasrekening.

VERDUURZAMEN MET ISOLATIE

Verduurzamen en besparen begint met goed isoleren. Met spouwmuur- en dakisolatie zorg je ervoor dat warmte in je woning blijft. Zo verhoog je niet alleen je wooncomfort, maar bespaar je ook nog eens enorm op je energierekening.

Kom langs in de winkel voor jouw Energiebesparing

Verduurzaam je woning meteen