PanzerGlass nu bij Optie 1 Assen verkrijgbaar

PanzerGlass is een nieuwe, dunne en schokbestendige van glas gemaakte screenprotector.

Het is slechts 0.4 mm dik en weegt 7 gram. Omdat deze screenprotector van glas is, kunnen de randen beschadigd raken. De afgeronde hoeken helpen echter beschadigingen door stoten en vallen te voorkomen.

Bescherming tegen stoten en krassen

PanzerGlass is gemaakt om het LCD te beschermen tegen beschadigingen en krassen met speciaal bewerkt glas dat is versterkt om schokabsorptie te verhogen. Het gehele oppervlak van de PanzerGlass is transparant. Eenmaal geïnstalleerd zit er geen ruimte tussen het LCD en het PanzerGlass, waardoor de gevoeligheid van het touchscreen niet wordt beïnvloed.

  • PanzerGlass is slechts 0.4 mm dik.
  • Geheel transparant.
  • De oppervlaktehardheid van PanzerGlass is 9x sterker dan gewoon glas. Zelfs scherpe voorwerpen zoals messen en sleutels laten geen krassen achter op het PanzerGlass.
  • Oleophobic Coating. PanzerGlass heeft een oleophobic coating die vingerafdrukken en ander vuil voorkomt en gemakkelijk is schoon te maken.
  • Gevoelige aanraking. PanzerGlass is gecoat op de achterkant met een sterke siliconen lijm voor eenvoudige installatie. Het hecht het glas stevig vast en heeft zodoende geen invloed op de gevoeligheid van het aanraakscherm.
  • Anti-splinterfolie. Als het PanzerGlass breekt, breekt het in kleine onscherpe stukjes, die zich aan de anti-splinterfolie vasthechten en het veiliger maken dan andere producten van glas.

Garantiedekking

De garantie dekt uitsluitend fabricagefouten en geeft de houder het recht op een vervanging van het PanzerGlass.

PanzerGlass is negen keer sterker dan gewoon glas en is vervaardigd om het scherm van uw smartphone en tablet te beschermen tegen dagelijkse slijtage en krassen.

PanzerGlass is slechts 0,4 mm dik en daarom niet onbreekbaar, maar in de meest dagelijkse gevallen zal het scherm van uw telefoon of tablet beschermen tegen ongelukjes – zelfs als u het vanaf borsthoogte op een stenen vloer laat vallen (iPhone testvideodocumentatie. Opmerking: probeer dit soort testen niet zelf uit, omdat de technische componenten in de telefoon/het apparaat zouden kunnen breken). Als het PanzerGlass breekt, heeft het waarschijnlijk een grote schok geabsorbeerd en daarbij het mobiele apparaat tegen schade beschermd. Dit zal u een hoop tijd en reparatiekosten besparen – u kunt het PanzerGlass binnen enkele seconden vervangen.

Beschadigingen veroorzaakt aan het PanzerGlass of de telefoon/tablet worden niet gedekt.

Optie 1 Assen plakt PanzerGlass geheel gratis op uw toestel!